Jan Bolesław Chabrzycki-Białek Warszawa Wilcza 42 / K. Wiszniewski. - Wiszniewski, Kazimierz (1894-1960) ([wydawca nieznany], 1945)
W ramce, na której znajduje się napis: Jan Bolesław Chabrzycki-Białek Warszawa Wilcza 42, gałązka tytoniu i fajka. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.