Jan Bolesław Chabrzycki-Białek Warszawa Wilcza 42 - Wiszniewski, Kazimierz (1894-1960).; Chabrzycki-Białek, Jan Bolesław (1898-1953). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1945)
W ramce, na której znajduje się napis: Jan Bolesław Chabrzycki-Białek Warszawa Wilcza 42, gałązka tytoniu i fajka. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Data według bibliografii.
Strona Ekslibris polski, dostęp 04.07.2018
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.