[Afisz. Incipit:] Ostrzeżenie wobec stale powtarzających się wypadków niszczenia zieleni miejskiej ... / L. Lazarowicz. - Lazarowicz, Leonard (1909-1973) (Prezydent Miasta Gdyni, 1948)
Afisz informujący o grzywnach za nieszczenie zieleni kwiecień 1948.