[Afisz. Incipit:] Ostrzeżenie wobec stale powtarzających się wypadków niszczenia zieleni miejskiej ... - Lazarowicz, Leonard (1909-1973).; Gdynia (Polska). Zarząd Miasta (Gdynia : Prezydent Miasta Gdyni, 1948)
Afisz informujący o grzywnach za nieszczenie zieleni kwiecień 1948.
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła