Biografia kołem się toczy - Mackiewicz, Paweł (1980- ).; Szewc, Piotr (1961- ). (2018)
Recenzja książki: Światełko / Piotr Szewc. Kraków 2017.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.