Ex Libris Ingegnere Gianni Mantero [Herbert Ott]. - Ott, Herbert (1915-1987) (1971)
Litera G złożona z cgeieł i kielnia, na jej tle napis: Ex Libris Ingegnere Gianni Mantero. Pod wyobrażeniem ołówkiem sygn. aut.