Ex Libris Ingegnere Gianni Mantero - Ott, Herbert (1915-1987).; Mantero, Gianni (1897-1985). ([S. l., 1971)
Litera G złożona z cgeieł i kielnia, na jej tle napis: Ex Libris Ingegnere Gianni Mantero. Pod wyobrażeniem ołówkiem sygn. aut.
Na odwrocie nazwisko aut. i data.