Die Schuh Mode : erscheint monatlich Juli 1930 - Werner (Gdańsk). ([Gdańsk : s.n., 1930)
Publikacja przedwojennej, gdańskiej firmy handlującej obuwiem Werner reklamująca kolekcję butów na lipiec 1930.
Data i miejsce wyd. na pdst. treści.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Przemysł obuwniczy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.