Ulica Długa, po odbudowie, fragment fasady sgraffito kamieniczki nr 7 [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1945)
Przedstawia ozdobną elewację wykonaną w technice sgraffito kamienicy nr 7 przy ul. Długiej, po odbudowie.