Staatlich genehmigte Musiklehranstalt und Musiklehrerseminar - Neues Konservatorium der Musik (Gdańsk). ([Gdańsk : s.n., 1931)
Druk reklamowy na 25-lecie przedwojennej gdańskiej szkoły muzycznej na Stadtgraben 13 (Podwale Grodzkie).
Data i miejsce wyd. na pdst. treści.
Keywords: Szkoły muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.