"Pełnia czasu" - szansa zbawcza i postulat : refleksje nad programowym orędziem Jezusa w Mk 1,15 / Hugolin Langkammer. - Langkammer, Hugolin (1930-2021)
1. Mk 1,15 - autentyczny logion ziemskiego Jezusa. 2. Poszczególne leksemy w logionie Jezusa Mk 1,15.