Ex Libris Dr. Stanisław Sokół - Mrożewski, Stefan (1894-1975).; Sokół, Stanisław (1911-1968). ([S. l., 1952)
Przedstawia młodzieńca trzymającego jedną ręką za lejce konia, drugą sokoła. Napis u góry: Ex Libris, u dołu z prawej strony: Dr. Stanisław Sokół. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut. Data wg bibliogr.
Strona, dostęp 09.09.2015