Kurhaus Bohnsack (W. Held) - Schröter, Max. (Danzig : M. Schröter, 1906)
Przedstawia Dom Zdrojowy w Sobieszewie, widok od strony Martwej Wisły, ok. 1920 r.
Data wg przedstawienia i biogramu wyd.
Keywords: Sobieszewska, Wyspa (Polska) -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe