Z salonów do sieci : dyplomaci w świecie mediów : (rekonesans) / Małgorzata Kita. - Kita, Małgorzata
Słowa kluczowe: dyskurs polityczny, dyplomacja, język dyplomacji, język dyplomatów, perswazja, gatunki dyplomatyczne, mediacja dyplomacji.