[Afisz. Incipit] Spółdzielnia Przemysłu Gospodniego "Koral" Oliwa-Jelitkowo k/Sopot ... przyjmuje wycieczki. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz reklamowy Spółdzielni "Koral" w Gdańsku-Oliwie, 1947 rok.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.