Uroczyste sesja Miejskiej Rady Narodowej w Białej Sali Ratusza Głównomiejskiego w Gdańsku z okazji rocznicy wyzwolenia Gdańska / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1972)
Przedstawia sesję Miejskiej Rady Narodowej w Białej Sali Ratusza Głównego Miasta w Gdańsku z okazji rocznicy wyzwolenia Gdańska, 20 marca 1972 rok.