Uroczyste sesja Miejskiej Rady Narodowej w Białej Sali Ratusza Głównomiejskiego w Gdańsku z okazji rocznicy wyzwolenia Gdańska - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1972)
Przedstawia sesję Miejskiej Rady Narodowej w Białej Sali Ratusza Głównego Miasta w Gdańsku z okazji rocznicy wyzwolenia Gdańska, 20 marca 1972 rok.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Ratusz Głównego Miasta (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk