[Afisz. Incipit:] Miejskie Liceum Sztuk Plastycznych, Liceum Fotografiki T.U.R. w Gdyni ... Pierwsza wystawa prac uczniów ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wystawie 26.06-10.07.1946 r.