Wrocław w łatach - Dymarski, Mirosław (1959- ). (1997)
Recenzja książki : Historia wrocławia w datach / pod redakcją Romualda Gellesa. Wrocław, 1996.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.