[Afisz teatralny. Incipit:] Teatr Lalek z Krakowa zaprasza na przedstawienie p.t. Legendy Piastowskie ... ([wydawca nieznany], 1989)
Afisz informujący o przedstawieniu. W programie: Założenie Gniezna, O kneziu Popielu, Postrzyżyny Ziemowita.