Chory z urojenia : komedia w 3-ch aktach J. B. P. Moliera - Miejski Teatr "Wybrzeże" (Gdynia). (Gdynia : [wydawca nieznany], 1947)
Program teatralny premiery 20.12.1947 r. Reżyseria: Włodzimierz Kwaskowski, oprawa sceniczna: Iwo Gall, muzyka: Eugeniusz Dziewulski, choreografia: Zofia Mikołajczewska, pantomima: Włodzimierz Kwaskowski, orkiestra: Filharmonia Bałtycka.
Na okładce: Teatr Miejski "Wybrzeże" Gdynia pod art. kier. Iwo Galla Sezon 1947/48.
Keywords: Miejski Teatr "Wybrzeże" (Gdynia) -- programy; Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970.; Druki ulotne -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970.