WSWF Oliwa - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1960)
Przedstawia budynek sali gimnastycznej Akademi Wychowania Fizycznego w Gdańsku Oliwie, około 1970 roku.
Autor i miejsce wydania według pieczątki na rewersie.
Tytuł ręką autora na rewersie.
Data według przedstawienia.
Keywords: Akademia Wychowania Fizycznego i Sportu im. Jędrzeja Śniadeckiego (Gdańsk) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1945- -- fotografie; Oliwa (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- fotografie