[Afisz. Incipit] Ogłoszenie w myśl zarządzenia Wojewody Gdańskiego z dnia 9 lipca 1947 r. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz ostrzegający przed możliwością zamrożenia niezabezpieczonej sieci wodociągowo-kanalizacyjnej 25.10.1948 r.