[Afisz. Incipit] Ogłoszenie w myśl zarządzenia Wojewody Gdańskiego z dnia 9 lipca 1947 r. (Lębork : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz ostrzegający przed możliwością zamrożenia niezabezpieczonej sieci wodociągowo-kanalizacyjnej 25.10.1948 r.
Keywords: Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- źródła