[Afisz. Incipit] W dniu 3 paźdzernika 1948 r. ... odbędą się Powiatowe Igrzyska Sportowe ... (Kościerzyna : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz z programem zawodów sportowych 3.10.1948 r. w Bytowie.
Keywords: Bytów (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.