[Ulica Długie Ogrody, widok ogólny, ok. 1870 r.] A. Ballerstaedt. - Ballerstaedt, Albert (A. Ballerstaedt Danzig Photograph Atelier, 1865)
Fragment północnej pierzei ul. Długie Ogrody, widoczny kościół Św. Barbary, ok. 1870 r.