[Afisz. Incipit] Dom Zdrojowy w Oliwie-Jelitkowie "Syrena" Cafe Bar ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o otwarciu lokalu 5.06.1948 r.
Keywords: Restauracje -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Jelitkowo (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.