Jan III Sobieski Król Polski Obrońca Chrześcijaństwa 1883 Pamiątka Obchodu Oswobodzenia Wiednia 1683. ([Wydawca nieznany], 1883)
Medal. Awers: popiersie króla w wieńcu laurowym, wokoło napis: Jan III Sobieski Król Polski Obrońca Chrześcijaństwa 1883. Rewers: ukoronowana tarcza z herbem Sobieskich, w otoku napis: Pamiątka Obchodu Oswobodzenia Wiednia 1683.