Proklamation : Eingegangenen Nachrichten zufolge [...] / Kolewe. - Kolewe, Richard ([s.n.], 1914)
Odezwa niem. władz okupacyjnych do mieszkańców Belgii z 30.09.1914 r. dot. naboru do armii niemieckiej.