Proklamation : Eingegangenen Nachrichten zufolge [...] - Kolewe, Richard (Lüttich : [s.n.], 1914)
Odezwa niem. władz okupacyjnych do mieszkańców Belgii z 30.09.1914 r. dot. naboru do armii niemieckiej.
Tekst równol. w jęz. niem., franc. i niderl.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- Belgia; Wojna światowa (1914-1918) -- plakaty