Ex Libris Ireny Hergetowej - Birkenmayer, Alfred Józef (1892-1977).; Hergetowa, Irena ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1929)
W obramowaniu tancerka, u dołu na wstążce napis: Ex Libris Ireny Hergetowej. Sygnatura artysty monogram A-B w obrębie kompozycji.
Data według cytowanej bibliografii.
Strona Katalogu Biblioteki Narodowej, 22.11.2022
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.