Ex Libris Eli i Andrzeja Banachów / Józef Szuszkiewicz. - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982) (1966)
W wieńcu podtrzymywanym przez siedzącą nagą kobietę i stojącego nagiego mężczyznę napis: Ex Libris Eli i Andrzeja Banachów, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.