I. Konzert der Opernschule Curt Koschnick. ([s.n.], 1925)
Druk z programem wieczoru artystycznego, który miał miejsce w sali Deutschen Volkshases przy Heilige Geistgasse (św. Ducha) 82 16 paźdz. 1925 r.