I. Konzert der Opernschule Curt Koschnick. (Danzig : [s.n.], 1925)
Druk z programem wieczoru artystycznego, który miał miejsce w sali Deutschen Volkshases przy Heilige Geistgasse (św. Ducha) 82 16 paźdz. 1925 r.
Keywords: Opery -- programy -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie artystyczne