Obwieszczenie : o przeprowadzeniu drugiej rejestracji mężczyzn rocznika 1931 / Piotr Borysewicz. - Borysewicz, Piotr ([s.n.], 1950)
Afisz inf. o rejestracji mężczyzn ówczesnego przewodniczącego Powiatowej Rady Narodowej w Sztumie z dnia 20.10.1950 r.