In memoriam! : Aus der Trauerloge. ([Gdańsk] : s.n., 1879)
Druk z tekstem masonów gdańskich loży Eugenia.
Miejsce wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Druk stylizowany na pismo ręczne.
Keywords: Loge Eugenia zum gekrönten Löwen (Gdańsk).; Masoni -- Polska -- Gdańsk -- 19 w