Cztery tysiące siedemset sześćdziesiąt jeden miljardów marek nie. wynoszą długi państwowe Niemiec!! = Vier tausend siebenhundert einundsechzig Milliarden deutscher Reichsmark betragen die Schulden Deutschlands! (s.n., 1921)
Propagandowy druk z okresu plebiscytu.