[Afisz. Incipit] Odezwa do mieszkańców miasta Malborka i powiatu. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz nawołujący do wzięcia udziału w uroczystych wiecach i akademiach z okazji 2 rocznicy wyzwolenia Polski w dniach 12 i 17 stycznia 1947 r. Obchody odbędą się w kinie "Capitol".