Augustis Augustae Aquilaedant omnia certa connubiis ... / Ioann Bensheimer. - Bensheimer, Johann (ok. 1650-ok. 1700) (1667)
Przedstawia scenę emblematyczną z parą królewską i austriackim dwugłowym orłem.