Gdańskie Lwy (Ex Libris nr 1) / Czesław Tumielewicz. - Tumielewicz, Czesław (1942- ). (2008)
Siedzący lew z łapą opartą na ozdobnym kartuszu z herbem Gdańska, w tle wieże kościoła NMP w Gdańsku. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.