Gdańskie Lwy (Ex Libris nr 1) - Tumielewicz, Czesław (1942- ). ([Miejsce nieznane], 2008)
Siedzący lew z łapą opartą na ozdobnym kartuszu z herbem Gdańska, w tle wieże kościoła NMP w Gdańsku. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 20 w