Exlibris M. A. Ryszkiewiczów - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Ryszkiewicz, Andrzej (1922-2005).; Ryszkiewicz, Maria ([S. l.], 1962)
Fragment ozdobnej ramy obrazu obok napis: Exlibris M. A. Ryszkiewiczów, pod wyobrażeniem ołówkiem nazwisko aut. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.