Ex-libris alcanter de brahm / Jean Lebedoff. - Lébédeff, Jean (1884-1972) (1944)
Skryba zakonny siedzący przypulpicie i przepisujący książkę, nad nim gołąb ze wstęgą z napisem Vales qvia solvs, u dolu napis: ex-libris alcanter de brahm. Pod wyobrażeniem okrągła pieczątka z monogramem JL i ołówkiem autograf artysty i data.