Minister Margaret Honecker w Gdańsku / CAF telefoto Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (CAF, 1987)
Przedtawia minister edukacji Niemieckiej Republiki Demokratycznej Margot Honecker podczas wizyty w gdańskiej szkole, 20 maja 1987 roku.