Święty Józef Patronem i Ojcem Zgromadzenia / Anna Tokarska. - Tokarska, Anna Maria Nicola
1. Rozwój kultu i akty czci św. Józefa. 2. Pogłębienie teologiczne oraz nowe spojrzenie na osobę św. Józefa w Kościele i w Zgromadzeniu. 3. Św. Józef w jubileuszowym Te Deum Zgromadzenia. 4. Dzielenie się Józefowym dziedzictwem - modlitewne grupy świętego Józefa.