Werdykt - Ekier, Maria (1943- ).; Zjednoczenie Rozpowszechniania Filmów ([Warszawa] : ZRF, 1976)
Przedstawia sznur wisielca. W tle zarys twarzy (oczy i usta).
Na plakacie dodatkowe informacje: Sophia Loren i Jean Gabin w filmie francuskim; reżyseria: Andre Cayatte; produkcja: Les Film Concoridia P.E.C.F. Compagnia Cinematografica Champion.
Sygn. w lewym dolnym narożu: M. Ekier.
Data wydania wg: http://www.cinemaposter.com.
Keywords: Plakaty filmowe -- Polska -- 1945-.