Pamiętnik z dekady bezdomności - Anna Łojewska / graphic design Maciek Małecki ; Teatr Wybrzeże. - Małecki, Maciej (1973- ). (Teatr Wybrzeże, 2005)
Plakat przedstawienia z 2005 r. Reżyseria: Adaptacja: Paweł Demirski, scenariusz i reżyseria: Romuald Wicza-Pokojski.