Pamiętnik z dekady bezdomności - Anna Łojewska - Małecki, Maciej (1973- ).; Teatr Wybrzeże (Gdańsk). ([Gdańsk] : Teatr Wybrzeże, 2005)
Plakat przedstawienia z 2005 r. Reżyseria: Adaptacja: Paweł Demirski, scenariusz i reżyseria: Romuald Wicza-Pokojski.
Data i miejsce wydania na podstawie treści.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.