Exlibris Frank Ivo Van Damme / Nurgül Arikan. - Arıkan, Nurgül (1969- ). (2016)
Przedstawia Neptuna z trójzębem w ręku, siedzącego na koniku morskim, obok napis: Exlibris Frank Ivo Van Damme. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.