Ex Libris Gianni Mantero / Jan Stańda. - Stańda, Jan (1912-1987) (1967)
Dwie głowy wawelskie, napis: Ex Libris Gianni Mantero. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.